Campania de Fundraising

Campania de Fundraising din cadrul proiectului iCAN –pentru o carieră de succes iniţiat de Academia de Inovare şi Schimbare prin Educare a fost organizată la 1 iunie de Biblioteca Publică Raionala Causeni.
19756777_1545263138872922_3443447324625967872_nAm inițiat o campanie de colectare de fonduri pentru copiii din familiile social vulnerabile cu genericul ,,Donează o jucărie, dăruiește o bucurie”.  Scopul acestei campanii a fost de a aduna rechizite, jucării și resurse financiare. Aceste bunuri au fost colectate cu scopul de a oferi și un ajut celor ce au nevoie și de a face fericiți și pe alți copii.

Membrii aceste campanii au fost Potînga Mihaela – inițiatorul campaniei, responsabilă de colectarea de fonduri și organizare. Gargalîc Svetlana – responsabilă de distribuirea flyerelor și invitarea la acest eveniment .

În ajutorul cu daruri cu mare drag au venit bibliotecarele și directorul bibliotecii Dna Liuba Osipov, foarte active sa implicat clasa a VI – B din liceul ,,M.Eminescu” în frunte cu diriginta Ciobanu Svetlana care au adus jucarii, cărți, rechizite și un mic support financiar în valoare de 600 lei cu jucării ne-au bucurat familia Veste și Familia Stefanco, mulțumiri și familiei Cucu pentru rechizite.

19989364_1545263192206250_7716292307334464983_n

Evenimentul a fost organizat la 1 iunie în centrul orașului de ziua Internațională a copiilor în parteneriat cu primăria orașului Căușeni. La desfășurarea evenimentului au fost invitați și 7 utilizatori active ai bibliotecii fiind și membrii clubului de robotică unde tinerii n- au ratat șansa să ofere un masterclas copiilor, și cu ajutorul roboților au oferit și dulciuri. În urma colectării au fost adunate resurse financiare în sumă de 600 lei, rechizite și cărți in valoare de 700 lei.

Aceste daruri au fost oferite copiilor nevoiași iar de suma adunată au fost procurate dulciuri și l-a fel au fost oferite lor. Persoanele care au contribuit la acest eveniment au fost menționate in articolele plasate pe rețelele de socializare. https://www.facebook.com/pg/biblioteca.raionala.causeni/photos/?tab=album&album_id=1493529937379576

Acest eveniment a fost promovat pe pagina de facebook a bibliotecii și la postul de radio – TeleRadio Moldova. La moment după acest eveniment a crescut activismul și doresc să devină voluntari ai bibliotecii pe viitor 25 de tineri. Pentru noi a fost o primă experiență în organizarea unui astfel de eveniment, sperăm ca ni-a reușit pe viitor desigur am mai dori să facem asemenea evenimente .

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s